Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 4.2g31kcal0.1g0g3.4g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g5.6g33kcal1.2g1.1g2.8g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g11g30kcal3.1g0.4g1.8g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g18g48kcal3.5g0.2g3.9g0g
Pakastepinaatti rainbow21g4.2kcal0.7g0.1g0.2g0.3g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 14g3.7kcal0.5g0.4g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g3.5g9kcal1g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g339kcal22.2g4.6g27g0.6g
Valittu annoskoko84g170kcal11.1g2.3g13.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna42g85kcal5.6g1.2g6.8g0.2g
Arvot/100g100g201kcal13.2g2.7g16g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697