Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale31g41kcal5.6g0.7g1.9g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras17g53kcal2.3g9.7g0.5g1.4g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 8.9g23kcal2.4g0g1.5g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)26g16kcal0.3g1.2g1g0.2g
Sinappi 1.6g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g269kcal21.4g23.6g10g3.2g
Valittu annoskoko85g135kcal10.7g11.8g5g1.6g
Annoskoko puolitettuna42g67kcal5.4g5.9g2.5g0.8g
Arvot/100g100g159kcal12.7g14g5.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329789