Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%16g27kcal3.1g0g1.6g0g
Keräkaali, 100g59g14kcal0.7g2g0.1g1.2g
Fondue, puolet paketista 220 g2g4.3kcal0.4g0.2g0.3g0g
Sipuli 4.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g3.9g13kcal0.5g2.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g118kcal9.6g9.4g4.2g3.4g
Valittu annoskoko84g59kcal4.8g4.7g2.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna42g30kcal2.4g2.4g1.1g0.9g
Arvot/100g100g70kcal5.7g5.6g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=380116