Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kukkakaali 15g3.6kcal0.3g0.3g0g0.3g
Pinaatti 4.7g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Paprika keskiarvo 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)5.6g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.5g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g15g3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g24kcal1.2g3.4g0g2g
Valittu annoskoko84g12kcal0.6g1.7g0g1g
Annoskoko puolitettuna42g6kcal0.3g0.9g0g0.5g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2g0g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795