Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g19g75kcal4.5g0.3g6.2g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g4.7g18kcal1.5g0g1.3g0g
Ricotta, Castelli24g40kcal3g0.6g2.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)14g23kcal0.4g0.4g2.1g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g445kcal23.4g7g35.6g0.2g
Valittu annoskoko85g223kcal11.7g3.5g17.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna42g111kcal5.9g1.8g8.9g0.1g
Arvot/100g100g264kcal13.8g4.1g21.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433194