ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu6.3g1.8kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi25g34kcal5.1g0g1.5g0g
Amerikan pekoni 1viipale5.3g17kcal0.6g0g1.6g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g4.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Maizena maissitärkkelys0.6g2kcal0g0.5g0g0g
Voi 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g25g15kcal0.4g3.3g0g0.2g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g7.8g11kcal0.3g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g173kcal13.2g14.4g6.8g0.8g
Valittu annoskoko84g87kcal6.6g7.2g3.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna42g43kcal3.3g3.6g1.7g0.2g
Arvot/100g100g103kcal7.8g8.5g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448399