Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g44g75kcal8.3g0g4.4g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)2.2g6.8kcal0.4g1.2g0.1g0.3g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.8g5.5kcal0g0g0.6g0g
Suolakurkku (Rainbow)2.7g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light1.1g2kcal0.1g0g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g183kcal17.8g3g10.8g0.6g
Valittu annoskoko84g91kcal8.9g1.5g5.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna42g46kcal4.5g0.8g2.7g0.2g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.8g6.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196014