Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g21g59kcal1g6.5g3.1g1.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g13g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g13g22kcal3.1g0.1g1.1g0g
Oliivi kivetön musta rainbow8.3g15kcal0g0.5g1.4g0g
Pesto Rosso, Barilla4.2g14kcal0.2g0.5g1.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen21g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Basilika, tuore1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g4.2g12kcal1.4g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g258kcal11.8g18g15.2g3.2g
Valittu annoskoko85g129kcal5.9g9g7.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna42g64kcal3g4.5g3.8g0.8g
Arvot/100g100g152kcal7g10.7g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176058