Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g8.3g61kcal0.1g0.1g6.7g0g
Sokeri 7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Muna, annos 60g7.5g6.6kcal0.6g0.1g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 33g12kcal0.1g2.4g0g0.7g
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 5g15kcal0.9g0.1g1.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g13g50kcal0g12.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g440kcal5g56.6g21g2g
Valittu annoskoko85g220kcal2.5g28.3g10.5g1g
Annoskoko puolitettuna42g110kcal1.3g14.2g5.3g0.5g
Arvot/100g100g260kcal3g33.5g12.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311107