Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g16g68kcal1.2g10.4g2.5g0.6g
Voi (perinteinen meijerivoi)4.9g35kcal0g0g3.9g0g
Liivatelehti, gelatiini0.8g2.9kcal0.7g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl11g6.3kcal0.4g0.5g0.3g0g
Maitorahka (Pirkka)35g23kcal4.2g1.4g0.1g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g2.1g8.4kcal0g1.8g0.1g0g
Vadelma 10g4kcal0.1g0.4g0.1g0.4g
Mustikka metsä- 5.6g2.5kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g302kcal13.2g29.8g14g2.4g
Valittu annoskoko84g151kcal6.6g14.9g7g1.2g
Annoskoko puolitettuna42g76kcal3.3g7.5g3.5g0.6g
Arvot/100g100g179kcal7.8g17.7g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218475