Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 12g35kcal2.1g5.7g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 59g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 13g29kcal2.3g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g129kcal8.8g11.6g4.6g2.6g
Valittu annoskoko85g64kcal4.4g5.8g2.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna42g32kcal2.2g2.9g1.2g0.7g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.9g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158470