Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis11g13kcal2.5g0g0.3g0g
Herne kuivattu 14g43kcal2.5g6.8g0.1g1.5g
Sipuli 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Voi 0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g117kcal10g13.8g1.4g3g
Valittu annoskoko85g59kcal5g6.9g0.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna42g29kcal2.5g3.5g0.4g0.8g
Arvot/100g100g69kcal5.9g8.2g0.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157110