Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%21g35kcal4.2g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.9kcal0.1g0.6g0g0.3g
Tomaattimurska 21g6.1kcal0.1g1.1g0g0.4g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g2.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Punaviini5.2g3.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g111kcal9.2g4.6g5g1.8g
Valittu annoskoko85g55kcal4.6g2.3g2.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna42g28kcal2.3g1.2g1.3g0.5g
Arvot/100g100g65kcal5.4g2.7g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147608