Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 13g44kcal1.3g9g0.2g0.5g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt39g18kcal1.3g1.9g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä2g13kcal0g0g1.5g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g19g16kcal0.2g3.4g0.1g0.3g
Ruokosokeri3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g233kcal7.8g34.8g6.6g1.6g
Valittu annoskoko85g117kcal3.9g17.4g3.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna42g58kcal2g8.7g1.7g0.4g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.5g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168826