Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g31g11kcal0.3g2g0.2g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 23g75kcal6.3g0g5.6g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g13g44kcal2.3g7.4g0.5g0.8g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g13g20kcal0.1g0.8g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g302kcal18.2g20.8g16.4g1.8g
Valittu annoskoko85g151kcal9.1g10.4g8.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna42g76kcal4.6g5.2g4.1g0.5g
Arvot/100g100g179kcal10.7g12.3g9.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232720