Jouluinen juustokakku

Murskaa piparkakut pieneksi.

Sulata voi ja sekoita piparkakkumurun joukkoon.

Peitä irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja levitä voi-piparkakkuseos vuoan pohjalle tasaisesti.

Valmista täyte: Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa Flora Vispi, sekoita joukkoon tuorejuusto, omena-päärynäsoseet sokeria 1dl, vanilliinisokeri, kanelia 1tl ja sekoita tasaiseksi.

Sulata 6kpl liivatteita pienessä tilkassa kuumaa vettä ja sekoita tasaisena nauhana täytteen joukkoon.

Kaada vuokaan ja anna hyytyä yön yli jääkaapissa.

Seuraavana päivänä tee kiille: Laita 3kpl liivatteita likoamaan kylmään veteen.

Raasta omenat.

Sekoita kattilassa vesi, 0,5dl sokeria ja 1tl kanelia.

Kuumenna koko ajan sekoittaen ja anna kiehahtaa.

Ota pois levyltä ja lisää sitruunan mehu, omenaraaste ja liivatteet.

Sekoita.

Kaada varovasti vuokaan täytteen päälle ja anna hyytyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Talvikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Piparkakku Annas8.4g41kcal0.5g5.8g1.7g0.2g
Voi 3.5g26kcal0g0g2.9g0g
Flora vispi 20%12g26kcal0.4g0.6g2.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton9g15kcal0.7g0.4g1.2g0g
Päärynää ja omenaa soseena, 125g (Nestle bona)14g6.3kcal0.1g1.7g0g0.2g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Liivate 2.1g7.3kcal1.8g0g0g0g
Omena, Golden delicious 200g19g6.7kcal0g1.5g0g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g310kcal7g33.8g16.2g1.4g
Valittu annoskoko85g155kcal3.5g16.9g8.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna42g78kcal1.8g8.5g4.1g0.4g
Arvot/100g100g183kcal4.1g19.9g9.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206278