Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 19g6.6kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Pinaattipakaste 150g9g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 13g17kcal1.1g2.2g0.2g0.6g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.3g1.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sipuli kuivattu 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)8.7g21kcal1.7g0g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g9g35kcal1.2g6.7g0.5g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g169kcal10.4g19g5.4g3.8g
Valittu annoskoko85g85kcal5.2g9.5g2.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna42g42kcal2.6g4.8g1.4g1g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.2g3.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148