Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Kaali, valkokaali3.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Parsakaali pakaste Rainbow11g2.3kcal0.3g0.2g0g0.3g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g5.6g17kcal1.4g2.7g0.1g0.6g
Flora ruokakerma 15%2.6g3.9kcal0.1g0.1g0.4g0g
Rypsiöljy 0.8g6.6kcal0g0g0.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g66kcal3.6g6.8g2.8g2.2g
Valittu annoskoko85g33kcal1.8g3.4g1.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna43g17kcal0.9g1.7g0.7g0.6g
Arvot/100g100g39kcal2.1g4g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376798