TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g25g34kcal5.5g0g1.3g0g
Tomaattimurska 25g7.4kcal0.1g1.3g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika, punainen9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 11g8.3kcal0.2g1.7g0g0.1g
Paprikajauhe 0.6g2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g6.3g4.4kcal0.5g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g142kcal13.2g8.8g5.6g2.2g
Valittu annoskoko85g71kcal6.6g4.4g2.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna42g36kcal3.3g2.2g1.4g0.6g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447755