Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss24g6.6kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%19g21kcal0.5g0.5g1.9g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto6.3g18kcal1.2g0g1.4g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)16g52kcal1.9g10.3g0.4g1.1g
Tonnikala vedessä 19g20kcal4.2g0g0.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g267kcal16.2g23.8g12g3.6g
Valittu annoskoko85g133kcal8.1g11.9g6g1.8g
Annoskoko puolitettuna43g67kcal4.1g6g3g0.9g
Arvot/100g100g157kcal9.5g14g7.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81047