Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g36g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Kesäkurpitsa25g4.3kcal0.1g0.6g0.2g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha17g28kcal3.2g0g1.7g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g93kcal7g5.8g4.8g2.2g
Valittu annoskoko85g47kcal3.5g2.9g2.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna43g23kcal1.8g1.5g1.2g0.6g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.4g2.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515