Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 200g26kcal2.2g2g0.4g2.4g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 117g160kcal3.1g28.4g2.7g4.1g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g67g22kcal2.7g1.7g0.5g1g
Paprika, punainen167g43kcal1.5g7.7g0.7g3.3g
Kurkku 184g20kcal1g2.6g0.2g1.3g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 67g249kcal14.9g0g21.4g0g
Auringonkukkaöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g17g3.3kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g1445kcal50.8g87g96.8g24.2g
Valittu annoskoko840g722kcal25.4g43.5g48.4g12.1g
Annoskoko puolitettuna420g361kcal12.7g21.8g24.2g6.1g
Arvot/100g100g86kcal3g5.2g5.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381