Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g350g1295kcal15.8g108.5g87.5g13g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g140g154kcal32.2g0g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g175g245kcal13.5g21g12.2g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)131g26kcal0.8g4.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g3464kcal125.8g272.4g206.2g27.4g
Valittu annoskoko840g1732kcal62.9g136.2g103.1g13.7g
Annoskoko puolitettuna420g866kcal31.5g68.1g51.6g6.9g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263822