Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 289g412kcal36.1g0.9g29.6g0g
Taloussuklaa, Fazer175g901kcal6.8g98g52.5g9.3g
Valkosuklaa panda, levy 130g70g391kcal5.9g38.5g23.8g0g
Vispikerma Flora 20%306g674kcal9.2g15.3g61.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g4756kcal116g305.4g334.2g18.6g
Valittu annoskoko840g2378kcal58g152.7g167.1g9.3g
Annoskoko puolitettuna420g1189kcal29g76.4g83.6g4.7g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286452