Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi334g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 20g15kcal2.6g0.2g0.1g1.4g
Suola, annos 3g8.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)17g150kcal0g0g16.7g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl461g1567kcal64.5g295g14.3g25.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g3465kcal134.2g590.4g62.2g53.6g
Valittu annoskoko840g1732kcal67.1g295.2g31.1g26.8g
Annoskoko puolitettuna420g866kcal33.6g147.6g15.6g13.4g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108