Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g762g800kcal60.9g106.7g15.2g76.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 28g248kcal0g0g28.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g40g156kcal13.2g0g11.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g2412kcal148.2g213.8g109.4g152.4g
Valittu annoskoko840g1206kcal74.1g106.9g54.7g76.2g
Annoskoko puolitettuna420g603kcal37.1g53.5g27.4g38.1g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164308