Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g71g106kcal3g22.7g0g0g
Kermaviili Ingman 10%221g266kcal6.9g9.7g22.1g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g22g56kcal4g10.3g1.7g3.6g
Kananmuna kuoreton 61g87kcal7.6g0.2g6.2g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 465g1058kcal88.3g0g79g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g3144kcal219.6g85.8g218g7.2g
Valittu annoskoko840g1572kcal109.8g42.9g109g3.6g
Annoskoko puolitettuna420g786kcal54.9g21.5g54.5g1.8g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745