Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl166g566kcal3.3g5g58.2g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g166g424kcal9.8g5.3g39.8g0g
Maitorahka, Valio, 0,3166g108kcal18.3g7g0.5g0g
Mango (tuore)166g111kcal0.8g25.4g0.5g3.5g
Mansikka 166g77kcal0.8g14g0.3g3.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.3g33kcal0g8.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g2640kcal66g129.8g198.6g13.4g
Valittu annoskoko840g1320kcal33g64.9g99.3g6.7g
Annoskoko puolitettuna420g660kcal16.5g32.5g49.7g3.4g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.7g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758