Kaneliässät, 1 kpl 60 kcal

200g 60% leivontamargariinia
2 dl sokeria
1 muna
1 tl vaniljasokeria
1,5 tl kanelia
1 tl leivinjauhetta
4 dl vehnäjauhoja

Koristeeksi:

3/4 dl sokeria
2 tl kanelia

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna samalla hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seos taikinaan.

Kääri taikina kelmuun ja anna levätä jääkaapissa muutama tunti.

Jaa taikina sitten osiin, pyöritä niistä pikkusormen paksuisia tankoja ja leikkaa ne n. 7 cm pätkiksi.

Pyöritä pätkät lautasella sokeri-kaneliseoksessa.

Muotoile tangoista leivinpaperin päälle s-muotoisia pikkuleipiä.

Paista 200 asteessa n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Power
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, 60%, Rainbow219g1206kcal2g2g131.6g0g
Sokeri 186g757kcal0g186.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 60g86kcal7.5g0.2g6.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.4g18kcal0g4.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.4g16kcal0.2g3.5g0.2g0g
Leivinjauhe 5.5g10kcal0.3g2.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 285g978kcal29.1g199.6g3.4g10g
Sokeri 68g276kcal0g67.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6.6g24kcal0.2g5.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g6741kcal78.6g942g283.2g20g
Valittu annoskoko840g3370kcal39.3g471g141.6g10g
Annoskoko puolitettuna420g1685kcal19.7g235.5g70.8g5g
Arvot/100g100g401kcal4.7g56.1g16.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121022