Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 240g1741kcal2.9g1g195.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 330g458kcal41.2g1g32.3g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g240g1150kcal16.8g124.8g64.8g0g
Hermesetas-jauhe12g35kcal0.1g6.7g0g4.8g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen18g65kcal9g6.5g0.2g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g6895kcal140g280g584.8g14.6g
Valittu annoskoko840g3448kcal70g140g292.4g7.3g
Annoskoko puolitettuna420g1724kcal35g70g146.2g3.7g
Arvot/100g100g410kcal8.3g16.7g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038