Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)229g1646kcal0.2g0.2g182.9g0g
Vesi171g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 154g1364kcal0g0g154.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki286g160kcal24.3g14.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g6340kcal49g29g675.6g0g
Valittu annoskoko840g3170kcal24.5g14.5g337.8g0g
Annoskoko puolitettuna420g1585kcal12.3g7.3g168.9g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880