Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President175g452kcal33.2g0.9g35g0g
Kesäkurpitsa350g60kcal1.4g8.8g2.1g2.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g263g53kcal1.6g10g0.8g3.7g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 44g94kcal13.6g0g4.4g0g
Oliiviöljy 8.8g77kcal0g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g1471kcal99.6g39.4g102.2g12.4g
Valittu annoskoko840g736kcal49.8g19.7g51.1g6.2g
Annoskoko puolitettuna420g368kcal24.9g9.9g25.6g3.1g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663