Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 307g438kcal38.3g0.9g31.4g0g
Sokeri 119g481kcal0g118.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 136g466kcal13.9g95.2g1.6g4.8g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g279g697kcal0g172.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g4164kcal104.4g774.8g66g9.6g
Valittu annoskoko840g2082kcal52.2g387.4g33g4.8g
Annoskoko puolitettuna420g1041kcal26.1g193.7g16.5g2.4g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245513