Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha482g800kcal91.6g0g48.2g0g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 138g88kcal4.4g6.6g4.8g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g21g55kcal1.8g10.6g0.2g2.8g
Chili paprika punainen14g5.5kcal0.3g1.2g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)28g55kcal0g13.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 103g130kcal11.4g0.3g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g2301kcal220.4g69g125.2g7.4g
Valittu annoskoko840g1151kcal110.2g34.5g62.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna420g575kcal55.1g17.3g31.3g1.9g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270905