Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g287g241kcal3.2g52.5g1.1g5.2g
Canderel makeutusjauhe120g459kcal3.5g111.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.2g0.2g6.7g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 3.6g25kcal0g0g2.9g0g
Margariini, flora kevyt 40 60g225kcal0.1g3.2g23.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g5.9g0g0g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g60g42kcal1.2g2g3.1g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 233g800kcal23.7g163.1g2.8g8.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g3838kcal80.4g680.8g81g27.6g
Valittu annoskoko840g1919kcal40.2g340.4g40.5g13.8g
Annoskoko puolitettuna420g960kcal20.1g170.2g20.3g6.9g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.5g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917