Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 361g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 30g22kcal3.9g0.3g0.1g2.1g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 14g128kcal0g0g14.4g0g
Kaurahiutale 48g180kcal7g27.4g3.5g4.8g
Pellavansiemenrouhe,Risetti39g192kcal9.6g12.8g11.1g10.9g
Mantelilastu (A la meira)30g180kcal7.2g2g16.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 312g1072kcal31.8g218.7g3.7g10.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g3549kcal119g522.4g98g57.4g
Valittu annoskoko840g1775kcal59.5g261.2g49g28.7g
Annoskoko puolitettuna420g887kcal29.8g130.6g24.5g14.4g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291640