Gluteeniton mustikkamuffinssi

Sekoita munat ja sokeri, ei tarvi vatkata.

Lisää sula voi ja maito.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne ja mustikat taikinaan.

Sekoita mahdollisimman vähän.

Annostele muffinssivuokiin (iso ruokalusikallinen per vuoka).

Paista 200 asteisen uunin keskitasolla 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mami32
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 134g191kcal16.7g0.4g13.7g0g
Sokeri 95g386kcal0g94.9g0g0g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 119g85kcal3.6g5.7g5.2g0g
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen119g855kcal1.2g1.2g95g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g173g607kcal6.1g140.4g1.7g5.2g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka15g59kcal0g14.7g0g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g176g60kcal0.9g11.2g1.1g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g4517kcal58g544.6g233.4g22.2g
Valittu annoskoko840g2259kcal29g272.3g116.7g11.1g
Annoskoko puolitettuna420g1129kcal14.5g136.2g58.4g5.6g
Arvot/100g100g269kcal3.5g32.4g13.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405171