Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 120g873kcal1.4g0.5g97.8g0g
Sokeri 164g664kcal0g163.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 159g227kcal19.8g0.5g16.3g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g173g589kcal4.3g143.8g0.9g3.5g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g4.8g0.5kcal0.1g0g0g4.1g
Leivinjauhe 10g17kcal0.5g3.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.7g31kcal0g7.6g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 10g2.6kcal0.3g0.3g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g192g597kcal11.4g28.9g48.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g5998kcal75.6g697.2g326.2g15.2g
Valittu annoskoko840g2999kcal37.8g348.6g163.1g7.6g
Annoskoko puolitettuna420g1500kcal18.9g174.3g81.6g3.8g
Arvot/100g100g357kcal4.5g41.5g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047