Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 397g236kcal39g11.9g1.6g0g
Sokeri 68g274kcal0g67.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai103g361kcal12.4g73.3g2.2g3.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.9g32kcal0g7.9g0g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 262g374kcal32.8g0.8g26.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g2553kcal168.4g322.6g61.4g6.2g
Valittu annoskoko840g1277kcal84.2g161.3g30.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna420g638kcal42.1g80.7g15.4g1.6g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104