Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka200g760kcal46g0g60g0g
Cashewpähkinä 80g459kcal16g15g37.1g2.8g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 200g148kcal1.5g31g0.8g2.2g
Fariinisokeri40g162kcal0g40g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos40g288kcal0.2g0.2g32g0g
Päärynä kuorittu 200g87kcal0.6g16g0.2g7.8g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka80g8kcal0.9g0.6g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g3826kcal130.4g205.6g260.6g27.2g
Valittu annoskoko840g1913kcal65.2g102.8g130.3g13.6g
Annoskoko puolitettuna420g956kcal32.6g51.4g65.2g6.8g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.2g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597