Broilerikeitto

1. Keitä 1 dl riisiä pakkauksen ohjeen mukaan melkein kypsäksi.

2. Kuumenna rasvat paistokasarissa, sekoita joukkoon 1 tl curryä ja 1 tl paprikaa ja lihasuikaleet.

Ruskista ne kevyesti, lisää sipulisilppu, hauduta hetki.

Lisää vesi, kanaliemikuutio tai 2 rkl kanafondia, (lipstikkasilppua), pakastevihannekset ja riisi.

3. Lisää purjosuikaleet, puserra joukkoon pari kolme valkosipulin kynttä ja sulatejuusto, kuumenna.

4. Pinnalle reilusti persilja-, kirveli- tai ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)150g165kcal34.5g0g3.1g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Vihannessekoitus, Kesäpöytä (250g)125g44kcal3.4g5.9g0.6g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl2.7g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Eldorado täysjyväriisi (Eldorado), annos 1000g43g150kcal3.4g31.5g1.2g0g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0g0.5g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g50g125kcal7g1.7g10g0g
Persilja 10g2.7kcal0.1g0.1g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g1110kcal100g86.4g39.2g4.4g
Valittu annoskoko840g555kcal50g43.2g19.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna420g278kcal25g21.6g9.8g1.1g
Arvot/100g100g66kcal6g5.1g2.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99197