Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi982g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1543g2201kcal192.8g4.6g158.1g0g
Voi 84g610kcal1g0.3g68.4g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 1402g4979kcal26.4g37.2g532.9g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1837g638kcal84.1g35.5g5.5g45.6g
Kukkakaali 2552g614kcal46.2g56.1g7.7g58.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16800g18085kcal701g267.4g1545.2g208.6g
Valittu annoskoko8400g9042kcal350.5g133.7g772.6g104.3g
Annoskoko puolitettuna4200g4521kcal175.3g66.9g386.3g52.2g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149