Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino1250g4250kcal287.5g662.5g46.2g75g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g2000g1300kcal260g40g6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2000g3320kcal380g0g200g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g525g221kcal51.5g2.1g0.5g0g
Vesi2500g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g125g34kcal1.6g6g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16800g18249kcal1961.2g1421.2g506g151.8g
Valittu annoskoko8400g9124kcal980.6g710.6g253g75.9g
Annoskoko puolitettuna4200g4562kcal490.3g355.3g126.5g38g
Arvot/100g100g109kcal11.7g8.5g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148930