Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g4800g8160kcal912g0g480g0g
Sipuli (kuorittu)720g194kcal9.4g34.6g1.4g12.2g
Torino tumma proteiinipasta plus600g2040kcal138g318g22.2g36g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g2220g511kcal31.1g75.5g8.9g0g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16800g21940kcal2190.4g875.8g1025.8g99g
Valittu annoskoko8400g10970kcal1095.2g437.9g512.9g49.5g
Annoskoko puolitettuna4200g5485kcal547.6g219g256.5g24.8g
Arvot/100g100g131kcal13g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426