Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g867g243kcal5.2g51.6g1.7g21.7g
Peruna, vanha, kuorittu 2000g1523kcal37.6g310g4g20g
Maissi, pakaste (Spar) 200g267g296kcal11.2g52.3g6.1g0g
Lihapulla 1kpl/15g1000g2400kcal150g94g150g6g
Makaroni, tumma 800g2877kcal108g525.6g24g47.2g
Vesi3333g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi27g75kcal2.4g1.9g6.1g0g
Turun sinappi, mieto107g203kcal5.3g29.9g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16800g15231kcal639.4g2130.6g396.6g189.8g
Valittu annoskoko8400g7616kcal319.7g1065.3g198.3g94.9g
Annoskoko puolitettuna4200g3808kcal159.9g532.7g99.2g47.5g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.7g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180735