Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 6014g8642kcal962.2g0g535.2g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g1203g1323kcal27.7g37.3g120.3g0g
Tilli, tuore 289g86kcal10.7g2.6g2.3g6.1g
Aurajuusto722g2454kcal144.3g0g209.3g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl154g217kcal7.2g14.2g14.6g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g19g33kcal1.5g6.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16800g25510kcal2307.2g120.6g1763.6g12.2g
Valittu annoskoko8400g12755kcal1153.6g60.3g881.8g6.1g
Annoskoko puolitettuna4200g6378kcal576.8g30.2g440.9g3.1g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229022