Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 5600g17949kcal1499.1g0g1340.6g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g400g1284kcal122.4g220g4g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g1200g2040kcal24g19.2g206.4g7.2g
Kananmuna kuoreton 800g1141kcal100g2.4g82g0g
Korppujauho 400g1465kcal42g299.6g4.1g21.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16800g47757kcal3575g1082.4g3274.2g56.8g
Valittu annoskoko8400g23879kcal1787.5g541.2g1637.1g28.4g
Annoskoko puolitettuna4200g11939kcal893.8g270.6g818.6g14.2g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.4g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658