Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile4800g6384kcal912g33.6g288g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g2520g7056kcal453.6g12.6g579.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1080g3024kcal205.2g0g237.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16800g32928kcal3141.6g92.4g2210.4g0g
Valittu annoskoko8400g16464kcal1570.8g46.2g1105.2g0g
Annoskoko puolitettuna4200g8232kcal785.4g23.1g552.6g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.6g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269731