Piupaun nuudeliwokki

Ruskista kanat ja lisää sipulit kuullottumaan.

Lisää vihannekset ja paista ne nopeasti kypsiksi ja laita vesi ja kookosmaito sekaan.

Lisää mausteet nuudelipusseista sekä vaahterasiirappi.

( lisä potkua saa lisäämällä tabascoa, chililä, habaneroa, mielikuvitus vain rajana).

Murskaa nuudelit ja lisää seokseen, anna kiehua kunnes nuudelit on kypsiä ja poista pannu levyltä.

Lopuksi lisää katkaravut pannulle ja sekoita.

Katkarapujen ei ole tarkoitus kiehua ainoastaan lämmetä seoksessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Piahai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton,Atria1750g1925kcal402.5g0g36.7g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Valkosipuli 70g76kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Wok thai 500g (Findus), annos 250g1750g525kcal17.5g70g7g52.5g
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Vaahterasiirappi, pirkka105g265kcal0g69.3g0g0g
Shrimp creamy tom yum flavour (kaikki mausteet mukana, (Mama), annos 502g945g714kcal18g121g17g0g
Isot katkaravut (rainbow)630g630kcal144.9g0g5.7g0g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g1400g2450kcal21g35g245g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16800g13359kcal1228g647g625g120g
Valittu annoskoko8400g6679kcal614g323.5g312.5g60g
Annoskoko puolitettuna4200g3340kcal307g161.8g156.3g30g
Arvot/100g100g80kcal7.3g3.9g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276867