Lanttusupikas

Keitä lanttupalat ja survo ne lisäämällä joukkoon desin verran keitinvettä.

Lisää siirappi, 50 grammaa margariinia ja mausteet.

Tee taikina sekoittamalla puolitoistadesiä vettä, puoli teelusikallista suolaa, kaksi desiä suirjauhoja ja puolitoista desiä vehnäjauhoja.

Jaa taikina 16 osaan.

Kauli taikinasta pyöreitä lättysiä ja täytä ne lanttusurvoksella.

Paista 275-asteisessa uunissa noin vartin verran.

Lisää 25 grammaa margariiniä tilkkaan keitinvettä ja voitele valmiit piirakatat.

Sillä.

Anna piiraiden hautua ja pehvetä tunnin pari ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Krisse2506

Ruoti38 sanoi...

Kiitos! Hyviä tuli. Ritva

perjantai 28.11.2014 klo 21:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lantturaaste, annos 100g5005g1251kcal50g230.2g15g90.1g
Margariini, 60%, Rainbow375g2064kcal3.4g3.4g225.2g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 350g1056kcal0.4g259.6g0g0g
Valkopippuri 10g28kcal1g4.2g0.2g2.6g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta100g360kcal13g70.1g2.1g3.5g
Vesi, vesijohtovesi 1501g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 551g1674kcal48.2g305g10.5g76.5g
Vehnäjauho puolikarkea 488g1674kcal49.7g341.6g5.9g17.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16800g16216kcal331.4g2428.2g517.8g379.6g
Valittu annoskoko8400g8108kcal165.7g1214.1g258.9g189.8g
Annoskoko puolitettuna4200g4054kcal82.9g607.1g129.5g94.9g
Arvot/100g100g97kcal2g14.5g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288967